Luft/vand varmepumper

Brug for ny energi?

En varmepumpe opvarmer boligen ved at lede varmen i luften ind i huset. Varmepumper er en miljøvenlig løsning, hvis du står og skal have udskiftet dit olie- eller gasfyr. Vores producent er en af landets førende og har mere end 30 års erfaring med at lave varmepumper til bolig, landbrug og industri.

Vi løser det for dig

Når du har besluttet dig for, at du vil have installeret en varmepumpe, kommer vi og tager dit gamle anlæg ned og opsætter det nye, så det står klar til brug. Vores medarbejdere vil sammen med dig vurdere, hvilken løsning der er bedst, og hvor det er mest hensigtsmæssigt at placere varmepumpen.

Varmepumper for dig og miljøet

Elvarme er dyrere i drift og mere belastende for miljøet, end varmepumper er. Desuden er det lettere at betjene et varmepumpeanlæg end olie- og gasfyr, da systemet kører af sig selv. Ved at installere varmepumper gør du derfor noget godt for både dig selv og miljøet.

Vi ser frem til at høre fra dig

Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 73 04 04. Her kan du også få en uforpligtende snak om vores tilbud. Vores berøringsflade er primært i området omkring Horsens, Hedensted og Juelsminde, men vi udfører også opgaver andre steder.

Hent brochure på luft/vand varmepumpe her


Alentek ApS | Korsbækdal 4 | 7150 Barrit | Tlf 75 73 04 04 | mail@alentek.dk
Top